Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft Server (1.4.2) Survival+Gildie+Nowe Dropy

Matii_PotePieni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema Chce wam przedstawić server Survival+Frakcje server jest naprawde Fajny Brak Lagów itp.

Sloty-35 Zaniedługo pojawi sie 40 Slotów.

-Potwory-Tak

-Biała Lista-Nie

-PvP-Tak

-IP:f5.owncraft.pl:25003

-Zwierzęta-Tak

-Premium-Nie

-Nether-Tak

-Wersja-1.4.2

A teraz przejdźmy do Nowych dropów

-z Każdego Potwora Dropi

@ 30% na drop 2 kurczaków

@ 40% na drop butelki exspa(1-2)

@ 15% na drop żelaza (1-2)

@ 10% na drop złota (1-4)

@ 5% na drop Rudy Diamentowej (1-2)

Nowości które mają sie pojawić lub już są.

-Możliwość kupywania spawnerów za Money które można uzyskać z zabijania potworów.

-Pojawił się nowy leprzy Spawn.

ja gram na serverze i jest naprawde fajny miła atmosfera wiele gildi zapraszam serdecznie mój nick :PolskiCyran

Posiadam własną Gildie- poszukuje ludzi którzy nie okradają człąków gildi - którzy bd pomocny i mili dla innych człąków gildi IPT - Podania składajcie tutaj w komentarzach obowiązkowe dane

-Nick w grze. -Wymagane podać GG/SKAYP żebym mógł się skontaktować... :D

-ile grasz w minecraft

-dlaczego miał bym cie dodać do gildi

-Przewidywane godziny w których byś był na servie

-twoje mocny strony w minecraft i słabsze np. czy budujesz świetne budowle lub np.jesteś dobrym archerem(łucznikiem) składajcie podania bd regularnie wchodził i sprawdzał. :D bd także pisał kto zostanie dodany... :D

Co do położenia gildi znalazłem bardzo fajne tereny.Płaskie wielkie łąki można budować naprawde oprzerne budowle ja sam planuje pierf zbudować dom podobny do Huśka.A potem bd budował inne budowle i może to będzie otoczone wielkimi murami (: mam także spawner gildi ale jest trosze odalony(Spawner szkieletów) ale kordy bd na tabliczce podane jest 1.4km od bazy:D

Skłądajcie podania pozdrawiam - PolskiCyran jeśli zobaczycie mnie na servie to można też na serverze podanie złozyć ale lepiej tutaj(:

-poszukuje także do gildi doświaczonego alchemika i architekta.... pisać podania tutaj lub na serverze(:

Dodani do gildi lub zostaną dodani jak bd na servie : Maxsymalna ilość osób w gildi bd okołi 5-10:D

-macius15

-DreinD - dodany - Wyrzucony=powód-zdrada gildi.

-shidow

-1filipek

Wlasciciel

Ma dostęp do wszystkich komend.

Administrator

Ma dostęp do wszystkich komend

SuperMod

Może używać WorldEdit (komendy)

Może używać WorldGuard (komendy)

Może banować na czas.

Moderator

Może używać WorldEdit

Może używać WorldGuard

Może banować na czas.

DiamondVIP Koszt 23zł sms z VAT

Może używać warpow.

Może zakładać gildie.

Dochodzić do prac.

Kupować w sklepach.

teleportować się na spawn.

Może robić /home /sethome

Może sprawdzać ilość pieniędzy innych graczy.

Może teleportować się do innych graczy za ich pozwoleniem.

GoldVIP Koszt 11 zł sms

z VAT

Może używać warpow.

Może zakładać gildie.

Dochodzić do prac.

Kupować w sklepach.

IronVIP Koszt 7 zł sms z VAT

Może używać warpow.

Może zakładać gildie.

Dochodzić do prac.

Kupować w sklepach.

Niestety administracja szczegolnie piotrek131 nie szanóją zbytnio graczy przez ich wyłączenie serva pare osób straciło eq w tym ja. pisali że odadzą odano mi tylko zbroje miecz i luk z dupnymi bonami ... niestety o administracji nie moge dobrze powiedzieć....

Gracz

Może zakładać gildie.

Dochodzić do prac.

Kupować w sklepach.

Opublikowano

-ile grasz w minecraft:1 i pol roku

-dlaczego miał bym cie dodać do gildi:Jestem milym ogarnietym graczem nikogo nie okradam!

-czas ktury byś poświęcił na gre(:2-3h

-twoje mocny strony w minecraft i słabe np. czy budujesz świetne budowle lub np.jesteś dobrym archerem(łucznikiem) składajcie podania co 30 minut bd sprawdzał(:jestem dobrym archerem na kazdym serwie z frakcjami gralem archerem

Opublikowano

O kurwa, twoje ortografia jest zajebista... Pisze się KTÓRZY, CZŁONKÓW, EXP, oraz ,,Cię" - nie cie :D

W czasownikach w których występuje czynność wykonywana przez Ciebie na przykład:

(JA) buduję

(On, ona ono) buduje

Proste! Masz lekcję polskiego. ;)

Opublikowano

-Wiek 15

-Nick w grze. Shidow

-ile grasz w minecraft od alphy

-dlaczego miał bym cie dodać do gildi bo szukam wlasnie takiej gildi jak twoja

-czas ktury byś poświęcił na gre(: 4-6h

-twoje mocny strony w minecraft i słabe np.Umiem budować i jestem dobrym wojownikiem

Opublikowano

-Nick w grze : NingaWolf

-ile grasz w minecraft : 4/5 lat

-dlaczego miał bym cie dodać do gildi: Jestem mily nie kradne i ogarniam gree

-czas ktury byś poświęcił na gre(: 7/8 godzinek wiem malo potrafie 13/14 w weekend

-twoje mocny strony w minecraft:Jestem Dobrym łucznikiem miecznikiem i wgl dobrze budujeee

Opublikowano

Serwer jak większość normalnych serwerów :>

Polecam ogarniętym ludziom.

ps. Jak masz slota w gildii to pisz na PM, nie chce mi się bawić w kolejne opisywanie kim to ja nie jestem , oraz czego oczekuję :>

Opublikowano

-Wiek 16

-Nick w grze DreinD

-ile grasz w minecraft 2 lata

-dlaczego miał bym cie dodać do gildi nie okradam i jestam ogarnięty

-czas ktury byś poświęcił na gre(: ok 17 i 20 oraz później

-twoje mocny strony w minecraft i słabe np. czy budujesz świetne budowle lub np.jesteś dobrym archerem(łucznikiem) jestem dobrym wojownikiem i archerem

Opublikowano

-Nick w grze : NingaWolf

-ile grasz w minecraft : 4/5 lat

-dlaczego miał bym cie dodać do gildi: Jestem mily nie kradne i ogarniam gree

-czas ktury byś poświęcił na gre(: 7/8 godzinek wiem malo potrafie 13/14 w weekend

-twoje mocny strony w minecraft:Jestem Dobrym łucznikiem miecznikiem i wgl dobrze budujeee

Po pierwsze minecraft nie istnieje 4 lata około 2 lat z paroma miesiącami po 2.brak wieku popraw podanie na takie kture o tobie powie nie zmyślone w 40%... i dzienkuje za podania wszystkim(: Bd pisał w kturych godzinach bd dodawał do gildi jutro 10/11/2012 raczej połódnie ale wszystko napisze rano jak wejde (:

Opublikowano

Hhaha dyslekcja... masz poprawianie błędów ale co z tego najlepiej usprawiedliwiaj się dyslekcją

EthanaEU2.png

CZAS NA ZMIANĘ Z - NA + LICZĘ NA WASZE WSPARCIE.
PAJACYK.PL- wejdź i kliknij :)

Opublikowano

Henis sorki za błędy ortograficzne ale ja mam Dyslekcje. (: i thx za komentarze i henisdzienki za zwrócenie uwagi na to zaraz to poprawie:D

ok zostaniesz dodany tylko podaj swój nick w grze ok(:

@Top

Nic nadzwyczajnego - factions, otherdrops i minecraftr w niezbyt ładnej obramówce.

Opublikowano

Hhaha dyslekcja... masz poprawianie błędów ale co z tego najlepiej usprawiedliwiaj się dyslekcją

JAK NIEWIESZ CO TO DYSLEKCJA TO NIE CZEPIAJ SIE BO POWOLI MAM DOSYĆ OSÓB KTÓRE PISZĄ CIĄGLE ŻE JA ROBIE BŁĘDY ORTOGRAFICZNE I ŻE NIE MAM DYSLEKCJI STARAM SIE ALE BŁĘDY ORTOGRAFICZNE KAŻDY ROBI......

i wpisz se w google co to jest Dyslekcja(: i prosze was nieczepiajcie sie moich błędów ja nie jestem jakiś pro z Polskiego:D

Opublikowano

-Nick w grze. 1filipek

-dlaczego miał bym cie dodać do gildi Ponieważ bardzo zależy mi na grze w twojej gildi niemam zamiaru okradac wydawac kordów ITP jestem ogarnięty

-czas ktury byś poświęcił na gre(: 3-4 godziny

-twoje mocny strony w minecraft i słabe Mocne to walka i łucznictwo a słabszą stroną jest budowanie znam sie na alchemii

Opublikowano

-Nick w grze. 1filipek

-dlaczego miał bym cie dodać do gildi Ponieważ bardzo zależy mi na grze w twojej gildi niemam zamiaru okradac wydawac kordów ITP jestem ogarnięty

-czas ktury byś poświęcił na gre(: 3-4 godziny

-twoje mocny strony w minecraft i słabe Mocne to walka i łucznictwo a słabszą stroną jest budowanie znam sie na alchemii

bardzo chętnie cie przyjme właśnie szukam takich ludzi(:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...